Over ons

Ervaring in verhuur van feestmateriaal voor elk feest

Met reeds meer dan 25 jaar ervaring in verhuur van feestmateriaal, kan u bij Rent Event rekenen op een uitgebreid gamma wanneer u wil feestmateriaal huren. Het productenaanbod bestaat uit zowel porselein, glazen, bestek voor de gedekte tafel, tafelmateriaal en tafeldecoraties, linnen, meubilair, keukenmateriaal, outdoor materiaal, als benodigdheden voor beurzen en expomateriaal, planten en vitrines.

Voor elk feestje kan je bij ons terecht. Rent Event verhuurt feestmateriaal voor zowel een huwelijk of trouw, een babyborrel, als een communie, maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevenement, opendeurdagen, een beurs en meer. 

Maak een mooi evenement samen met Rent Event

Met het kwalitatieve en designvolle feestmateriaal van Rent Event kan u rekenen op een geslaagd feest met professionele uitstraling. Onze service is stipt, snel, flexibel en betrouwbaar. Bovendien wordt het feestmateriaal geleverd in functionele verpakkingen. Organiseer uw feest met Rent Event voor een gegarandeerd succes. Rent Event is gespecialiseerd in feestverhuur, zo vind je er een ruim aanbod als je wil tafels huren, statafels huren en ander feestmateriaal huren