Tafels huren en omtoveren tot echte blikvangers op je feest

Op een feest hebben tafels en stoelen vaak een belangrijke centrale rol, en de keuze aan tafels huren is groot. Afhankelijk van het doel en de gewenste sfeer, kan men voor verschillende soorten tafels en stoelen kiezen.

Tafels huren in de stijl die men wenst

Wanneer men beslist om tafels te huren voor een feest, kan men kiezen voor verschillende soorten stijlen. Men kan kiezen voor een klassieke of landelijke stijl die getypeerd wordt door gebruik van hout en rotan, stoffen bekleding en stoelen uit polyethyleen. Een eigentijdse of moderne stijl wordt dan weer gekenmerkt door strakke symmetrische lijnen. Andere soorten stijlen voor tafels en stoelen zijn een minimalistische stijl, industriële stijl, retro, brocante stijl of klassieke stijl.

Men kan er voor kiezen om tafels te huren die mooi passen in het design van de ruimte of men kan net kiezen voor een contrasterende stijl. Door verschillende stijlen te combineren, kan soms een nieuwe stijl ontstaan. Bij de keuze aan tafels huren, kan ook rekening gehouden worden met de gewenste sfeer. Zo kunnen bistrotafels bijvoorbeeld zorgen voor een losse sfeer, terwijl statafels eerder zorgen voor een strakke en zakelijke uitstraling.

Tafels huren met een mooie aankleding

Behalve tafels huren voor een feest, dienen deze ook leuk aangekleed te worden. Naast een ruim aanbod aan soorten tafels, zijn er ook meerdere mogelijkheden voor tafelschikkingen. Binnen het aanbod aan tafels huren en tafelschikkingen, kan gekozen worden voor een bepaalde sfeer. Deze kunnen namelijk een bepaalde indruk nalaten bij de gasten. Tafels kunnen aangekleed worden met tafellinnen, servies, bestek, glaswerk en decoratiemateriaal. Wanneer men er voor kiest om behalve tafels te huren ook de aankleding te huren, kan men kiezen voor een specifiek samengesteld set waarbij alle artikelen mooi bij elkaar passen.

Tafels huren in allerlei vormen

Tafels zijn ook beschikbaar in verschillende vormen wanneer men wil tafels huren. Zo kan men kiezen voor een U-tafel, een vierkante tafel, een ronde tafel, een langwerpige tafel, een eettafel, een dinertafel, een buffettafel, een bankettafel, een bistrotafel, een terrastafel, een basic tafel, een vergadertafel, een conferentietafel, een praattafel, een hoge receptietafel, een statafel, een plooitafel, een klaptafel, een verhoogbare tafel of een verlengbare tafel.

Tafels huren, kan in verschillende afmetingen. Bij het kiezen van de juiste tafels om te huren, kan men rekening houden met de grootte. Dat houdt zowel de hoogte als de breedte in. Bij de tafelhoogte houdt men rekening met de lengte van de tafel en de zithoogte. Ook de tafelbreedte is van belang. Per persoon wordt minstens 60 cm gerekend om als comfortabel te worden ervaren.

Tafels huren in diverse materialen

Wanneer men wil tafels huren voor een feest dient men ook een keuze te maken aan gebruikte materialen. Tafels dienen stabiel en stevig te zijn. Houten tafels zijn stabiel en robuust en zorgen voor een warme uitstraling. Maar er kan ook gekozen worden voor glas, kunststof, of metalen zoals ijzer, chroom en aluminium.

Rent Event heeft reeds jarenlange ervaring in verhuur van feestmateriaal voor elk feest. Om feestmateriaal te huren ben je er dus aan het juiste adres, zowel voor verhuur van tafels en stoelen als voor wanneer men op zoek is naar statafels huren. De feestverhuur services van Rent Event gaan verder dan enkel verhuur van tafels en stoelen. Bij Rent Event kan je rekenen op origineel feestverhuur en professioneel verhuur van feestmateriaal. Doe daarom steevast beroep op Rent Event voor al je feestverhuur voor elk feest.