Statafels huren? Ontdek ons ruim en trendy aanbod!

Op een feestje nemen tafels vaak een prominente plaats in. Ze bepalen mee de aankleding van het feest en hebben dan ook invloed op de sfeer. Bij Rent Event kan je een ruim assortiment aan tafels huren, zoals onder meer statafels huren. Wanneer je gaat statafels huren, is het niet alleen van belang om de juiste statafels te kiezen, maar uiteraard ook om te bepalen hoeveel statafels je nodig hebt. Per statafel kan men vier tot zes personen tellen. Zeker bij een hip en trendy feestje mogen partytafels of statafels niet ontbreken. Neem dus snel online een kijkje naar ons aanbod.

Gebruik de flexibiliteit van statafels

Eén van de meest opmerkelijke eigenschappen van statafels is hun grote flexibiliteit. Doordat statafels heel eenvoudig en snel worden opgezet en opgeruimd, zijn ze immens populair bij diverse feestelijke aangelegenheden. Verwacht je een grote groep gasten en heb je niet meteen de mogelijkheden om hen allen een plaats te geven, dan is het heel handig om statafels te huren. Wil je hierbij dan toch ook de gelegenheid bieden om te gaan zitten, dan kan gekozen worden voor barstoelen of klapstoelen. De keuze is hierbij afhankelijk van de hoogte van de tafels en of men de gasten zittend rond de tafels wil verzamelen of hiervoor een andere plaats voorziet.

Statafels huren voor diverse doelen

Statafels huren kan voor verschillend gebruik. Zo kan je statafels gebruiken als partytafels waarrond de gasten zich kunnen omringen. Maar ook als bijzettafel om hapjes, drankjes, diner en dessert op te serveren. Ze kunnen daarnaast ook gebruikt worden als extra plaats voor in de keuken bij het bereiden van en plaats geven aan de feestmaaltijd. De diversiteit aan statafels is enorm. Zo kunnen statafels variëren in stevigheid, afmetingen, vorm, stijl en kleur. Afhankelijk van het doel kan men verschillende soorten statafels huren. Als de statafel een groot gewicht dient te dragen en voor veel stabiliteit dient te zorgen, is het dus van belang om voor statafels te kiezen die voldoende sterk zijn. Daarnaast kan de keuze aan statafels afgestemd worden op de sfeer en stijl van het feestje. 

Reken op de kwaliteit, service en professioneel advies van RentEvent bij het huren van statafels en andere tafels huren. Laat ons uw wensen en plannen weten en samen kijken we voor de beste aankleding. Met ons ruime aanbod bieden wij voor elk wat wils. Voor elk feest of event bieden wij passende tafels en statafels te huur. Met ons ervaren advies zorgen wij ervoor dat je steeds de beste keuzes maakt en dat jouw feest een waar succesverhaal wordt. RentEvent is het adres voor verhuur van tafels en stoelen van elk formaat. Jouw trouwe partner voor verhuur van al je feestmateriaal. De pro in feestverhuur is Rentevent.