Onze nieuwigheden

Degrenne - Pure White

Het design van Degrenne zorgt voor de ideale combinatie van traditioneel wit met een eeuwige elegantie. Ben je op zoek naar dat tikkeltje meer, ontdek dan onze gloednieuwe collectie van Degrenne.

Bestek Ebony Gold

Ebony Gold heeft een subtiele balans van een traditioneel, modern en verfijnd ontwerp. Dit gouden bestek koppelt informele luxe aan een aantrekkelijk ontwerp. Kwaliteit is hier een absolute noodzaak!

Napoleon & Sylva

Jars

Jars is een voorloper op hedendaagse trends waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en handgemaakt porselein. Jars is een waar streling voor het oog.

Barkruk Bologna

De barkruk Bologna is een comfortabele en stijlvolle barkruk die ieder feest compleet maakt. De stevige en aangename zitting van deze barkruk bestaat in het zwart of wit met contrasterende houten poten.

Steelite

Handgemaakte, eenvoudige vormen gemaakt door generaties van pottenbakkers gedurende honderden jaren. Glanzende glazuren met een kleurrijke en individuele uitstraling. 

Quadrum

Een lust voor het oog! Deze statafel heeft een esthetisch strakke frame gecombineerd met echte houten bladen. Leuk weetje: deze quadra zijn stapelbaar en worden geleverd op karren.

Bestek Ebony

Het Ebony bestek wordt gekenmerkt door zijn verfijnde productie en kwalitatieve afwerking uit Portugal. Ze focussen zich steeds op innoverende ontwerpen waarbij er een onverzadigbare inspanning werd geleverd naar perfectie.

Sofia Chair

De nieuwe populaire Sofia stoelen zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor activiteiten. Ook zijn deze gemakkelijk stapelbaar. Een modern design wordt gecombineerd met trendy kleuren : oranje, lichtblauw, zwart of wit.

Feestmateriaal huren bij Rent Event

Niet zo erg als wanneer je een feest wil organiseren en je het plotse onbehagen wegens onvoldoende feestmateriaal krijgt. RentEvent is al meer dan 25 jaar actief in feestverhuur om onze klanten dit soort paniek te besparen.

Feestverhuur op hoog niveau 

Verhuur van feestmateriaal is onze passie. Het is niet enkel onze ambitie om gastheren en organisatoren van events te ondersteunen met de logistieke omkadering, we denken ook graag met hen mee. De feestverhuur mogelijkheden zijn de voorbije jaren enorm uitgebreid door de introductie van nieuwe materialen die tegelijk stevig, duurzaam en mooi kunnen zijn.

Wat is de prijs van verhuur van feestmateriaal?

Als je snuistert in onze catalogus, zal je in elke feestverhuur categorie producten vinden in verschillende prijsklassen. Omdat we ons materiaal vaak kunnen verhuren, slagen we er bovendien in om ook budgetvriendelijke prijzen aan te bieden. Voortdurend kopen we ook nieuw materiaal aan. Zo kunnen we onze klanten garanderen dat steeds kwalitatief feestmateriaal huren. Hou onze nieuwspagina dus in het oog zodat je steeds onze nieuwste feestmaterialen kan ontdekken.

Copper bestek Serax