In de kijker

Stoel Rotan

Stoel Rotan

Artikelnr. 2400

€ 8,40/stuk Excl. BTW

Nieuw
Servet in linnen Beige 48x28cmNieuw

Servet in linnen Beige 48x28cm

Artikelnr. 2805

€ 2,00/stuk Excl. BTW

Nieuw
Luxe Plooistoel Zwart VelvetNieuw

Luxe Plooistoel Zwart Velvet

Artikelnr. 2663

€ 2,00/stuk Excl. BTW

Nieuw
Stoel Ronda + Zwart KussenNieuw

Stoel Ronda + Zwart Kussen

Artikelnr. 2648

€ 6,25/stuk Excl. BTW

Nieuw
Stoel Ronda + Rotan KussenNieuw

Stoel Ronda + Rotan Kussen

Artikelnr. 2649

€ 6,25/stuk Excl. BTW

Degrenne - Pure White

Het design van Degrenne zorgt voor de ideale combinatie van traditioneel wit met een eeuwige elegantie. Ben je op zoek naar dat tikkeltje meer, ontdek dan onze gloednieuwe bordencollectie van Degrenne. Een echte aanrader als je wil borden huren voor je feest. 

Ontdek de collectie Degrenne

Stoel Rotan

Met deze mooie rotan stoelen breng je de natuur naar jouw feest. Aangevuld met enkele kussens in de kleur van het feestthema voelen ze zacht aan en zorgen ze voor extra sfeer. Ga je rotan stoelen huren, dan kies je voor de perfecte combinatie tussen praktisch en elegantie. Voor verhuur van tafels en stoelen ben je bij ons aan het goede adres.

Ontdek onze Rotan Plooistoel

Stoel Crossback

Deze kwalitatieve houten stoelen bieden een goede kwaliteit en heerlijk zitcomfort. Geïnspireerd op de vintage-stijl kan je deze crossback stoelen huren voor een warme en rustieke toets aan jouw feest. Voor verhuur van tafels en stoelen reken je op Rent Event.

Ontdek onze Stoel Crossback

Comas Champagne

Wil je kwalitatief bestek huren dat jouw feest voorziet van een verfijnde stijl? Kies dan voor het champagne kleurige Comas bestek, voorzien van een aantrekkelijk design dat mooi staat op elk feest. Voor verhuur van feestmateriaal kan je altijd bij ons terecht.

Bekijk nu snel ons Comas bestek

Bierglas gouden rand

Omdat op jouw event alles net wat feestelijker mag zijn, kan je kiezen voor onze mooie bierglazen met gouden rand. Gespecialiseerd in verhuur van feestmateriaal brengt Rent Event je steeds de nieuwste trends en verzorgen wij jouw feest met een schitterend gouden randje. 

Ontdek ons glas met gouden rand

Beker Moscow Mule

Met de mooie Moscow Mule bekers scoor je sowieso punten voor je feest. Deze koperkleurige bekers vormen een echte blikvanger en vormen vast het decoratieve hoogtepunt. Kom dus ook deze trendy bekers huren bij Rent Event, jouw partner voor feestverhuur.

Ga voor een zomerse cocktail Moscow Mule

Met reeds jarenlange ervaring is Rent Event gespecialiseerd in verhuur van feestmateriaal. Zo kan je bij ons terecht voor verhuur van feestmateriaal voor elk feest. Zowel voor tafels huren, statafels huren, en zoveel meer kan je bij ons terecht. Met onze feestverhuur services kies je eenvoudig voor tafels huren, statafels hurenverhuur van tafel en stoelen samen, alsook voor tal van andere mogelijkheden op gebied van feestverhuur. Ontdek ons ruime aanbod aan onder meer verhuur van tafels en stoelen, alsook voor statafels huren, en reken op onze expertise wanneer je wil feestmateriaal huren. Wij bieden steeds een ruim assortiment en zijn dus de perfecte partner voor statafels huren. Als je dus wil statafels huren voor jouw evenement dan kan je bij ons terecht. Doe beroep op Rent Event voor al je feestverhuur voor elk feest. Wij leveren gegarandeerd de beste service als je wil feestmateriaal hurenBij Rent Event ontdek je steeds de nieuwste trends wanneer je wil tafels huren voor je feest of evenement. Je mag steevast rekenen op een sterke service bij verhuur van tafels en stoelen en meer. Voor alle feestverhuur, contacteer één adres: Rent Event, jouw partner in feestverhuur. Ongeacht voor welk feest kan je rekenen op Rent Event, zo ook voor verhuur van feestmateriaal voor je trouw of huwelijk, samen maken we er een onvergetelijk feest van! Kortom, jouw partner voor verhuur van feestmateriaal in Oost-Vlaanderen en daarbuiten, dat is Rent Event natuurlijk.