In de kijker

Bord Degrenne Dunes Ø20,5cm

Bord Degrenne Dunes Ø20,5cm

Artikelnr. 1352

€ 1,00/stuk Excl. BTW

Nieuw
Stoel RotanNieuw

Stoel Rotan

Artikelnr. 2400

€ 7,00/stuk Excl. BTW

Nieuw
Champagneglas Schott Zwiesel 26clNieuw

Champagneglas Schott Zwiesel 26cl

Artikelnr. 1562

€ 0,50/stuk Excl. BTW

Jars

Jars is een voorloper op hedendaagse trends waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en handgemaakt porselein. Jars is een waar streling voor het oog.

Ontdek al ons porselein van Jars

Degrenne - Pure White

Het design van Degrenne zorgt voor de ideale combinatie van traditioneel wit met een eeuwige elegantie. Ben je op zoek naar dat tikkeltje meer, ontdek dan onze gloednieuwe collectie van Degrenne.

Ontdek de collectie Degrenne

Quadrum

Een lust voor het oog! Deze statafel heeft een esthetisch strakke frame gecombineerd met echte houten bladen. Leuk weetje: deze quadra zijn stapelbaar en worden geleverd op karren.

Ontdek snel al onze statafels

Bestek Ebony Gold

Ebony Gold heeft een subtiele balans van een traditioneel, modern en verfijnd ontwerp. Dit gouden bestek koppelt informele luxe aan een aantrekkelijk ontwerp. Kwaliteit is hier een absolute noodzaak!

Neem een kijkje naar ons bestek van Ebony Gold

Met reeds jarenlange ervaring is Rent Event gespecialiseerd in verhuur van feestmateriaal. Zo kan je bij ons terecht voor verhuur van feestmateriaal voor elk feest. Zowel voor tafels huren, statafels huren, en zoveel meer kan je bij ons terecht. Met onze feestverhuur services kies je eenvoudig voor tafels huren, statafels hurenverhuur van tafel en stoelen samen, alsook voor tal van andere mogelijkheden op gebied van feestverhuur. Ontdek ons ruime aanbod aan onder meer verhuur van tafels en stoelen, alsook voor statafels huren, en reken op onze expertise wanneer je wil feestmateriaal huren. Doe beroep op Rent Event voor al je feestverhuur voor elk feest. Wij leveren gegarandeerd de beste service als je wil feestmateriaal hurenBij Rent Event ontdek je steeds de nieuwste trends wanneer je wil tafels huren voor je feest of evenement. Je mag steevast rekenen op een sterke service bij verhuur van tafels en stoelen en meer. Voor alle feestverhuur, contacteer één adres: Rent Event, jouw partner in feestverhuur. Ongeacht voor welk feest kan je rekenen op Rent Event, zo ook voor verhuur van feestmateriaal voor je trouw of huwelijk, samen maken we er een onvergetelijk feest van! Kortom, jouw partner voor verhuur van feestmateriaal in Oost-Vlaanderen en daarbuiten, dat is Rent Event natuurlijk.