Feestverhuur voor al je feestmateriaal bij Rent Event

Een greep uit ons assortiment

  Degrenne - Pure White

  Het design van Degrenne zorgt voor de ideale combinatie van traditioneel wit met een eeuwige elegantie. Ben je op zoek naar dat tikkeltje meer, ontdek dan onze gloednieuwe collectie van Degrenne.

  Ontdek meer nieuws

  Bestek Ebony Gold

  Ebony Gold heeft een subtiele balans van een traditioneel, modern en verfijnd ontwerp. Dit gouden bestek koppelt informele luxe aan een aantrekkelijk ontwerp. Kwaliteit is hier een absolute noodzaak!

  Ontdek meer nieuws

  Jars

  Jars is een voorloper op hedendaagse trends waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en handgemaakt porselein. Jars is een waar streling voor het oog.

  Ontdek meer nieuws

  Quadrum

  Een lust voor het oog! Deze statafel heeft een esthetisch strakke frame gecombineerd met echte houten bladen. Leuk weetje: deze quadra zijn stapelbaar en worden geleverd op karren.

  Ontdek meer nieuws

  Bestek Ebony

  Het Ebony bestek wordt gekenmerkt door zijn verfijnde productie en kwalitatieve afwerking uit Portugal. Ze focussen zich steeds op innoverende ontwerpen waarbij er een onverzadigbare inspanning werd geleverd naar perfectie.

  Ontdek meer nieuws

  Steelite

  Handgemaakte, eenvoudige vormen gemaakt door generaties van pottenbakkers gedurende honderden jaren. Glanzende glazuren met een kleurrijke en individuele uitstraling. 

  Ontdek meer nieuws

  Kommen en borden Vongola

  Een kleine greep uit ons assortiment. De Vongola trendy borden en kommen. Deze mooie bordjes en bowls kunnen zowel fungeren voor een gezellig tafelmoment als voor een receptie. 

  Ontdek meer nieuws

  Met reeds jarenlange ervaring is Rent Event gespecialiseerd in verhuur van feestmateriaal. Zo kan je bij ons terecht voor verhuur van feestmateriaal voor elk feest. Zowel voor tafels huren, statafels huren, en zoveel meer kan je bij ons terecht. Met onze feestverhuur services kies je eenvoudig voor tafels huren, statafels hurenverhuur van tafel en stoelen samen, alsook voor tal van andere mogelijkheden op gebied van feestverhuur. Ontdek ons ruime aanbod aan onder meer verhuur van tafels en stoelen, alsook voor statafels huren, en reken op onze expertise wanneer je wil feestmateriaal huren. Doe beroep op Rent Event voor al je feestverhuur voor elk feest. Wij leveren gegarandeerd de beste service als je wil feestmateriaal hurenBij Rent Event ontdek je steeds de nieuwste trends wanneer je wil tafels huren voor je feest of evenement. Je mag steevast rekenen op een sterke service bij verhuur van tafels en stoelen en meer. Voor alle feestverhuur, contacteer één adres: Rent Event, jouw partner in feestverhuur. Ongeacht voor welk feest kan je rekenen op Rent Event, zo ook voor verhuur van feestmateriaal voor je trouw of huwelijk, samen maken we er een onvergetelijk feest van!