Een greep uit ons assortiment

  Sylva chair

  Hoe stijlvol kan een rustieke stoel niet zijn! Deze houten stoel maakt uw diner of trouwfeest helemaal compleet.

  Ontdek meer nieuws

  Degrenne - Pure White

  Het design van Degrenne zorgt voor de ideale combinatie van traditioneel wit met een eeuwige elegantie. Ben je op zoek naar dat tikkeltje meer, ontdek dan onze gloednieuwe collectie van Degrenne.

  Ontdek meer nieuws

  Bestek Ebony Gold

  Ebony Gold kan een extra dimensie aan uw diner of evenement geven. Dit gouden bestek koppelt informele luxe aan een aantrekkelijk ontwerp.

  Ontdek meer nieuws

  Jars

  Jars vormt de ideale combinatie van kunstzinnigheid en kwaliteit. Dit handgemaakt porselein is de voorloper van de hedendaagse trend en hun ontwerp is een streling voor het oog.

  Ontdek meer nieuws

  Barkruk Bologna

  De barkruk Bologna is een comfortabele en stijlvolle barkruk die ieder feest compleet maakt. De stevige en aangename zitting van deze barkruk bestaat in het zwart of wit met contrasterende houten poten.

  Ontdek meer nieuws

  Steelite

  Handgemaakte, eenvoudige vormen gemaakt door generaties van pottenbakkers gedurende honderden jaren. Glanzende glazuren met een kleurrijke en individuele uitstraling. 

  Ontdek meer nieuws

  Bestek Ebony

  Het Ebony bestek wordt gekenmerkt door zijn verfijnde productie en kwalitatieve afwerking uit Portugal. Ze focussen zich steeds op trendsettende designelementen in combinatie met kwaliteit

  Ontdek meer nieuws

  San Degusto - De perfecte temperatuur

  Warme gerechten van begin tot einde dankzij de Tempcontrol Technology

   

  Ontdek meer nieuws

  Met reeds jarenlange ervaring is Rent Event gespecialiseerd in verhuur van feestmateriaal. Zo kan je bij ons terecht voor verhuur van feestmateriaal voor elk feest. Zowel voor tafels huren, statafels huren, en zoveel meer kan je bij ons terecht. Met onze feestverhuur services kies je eenvoudig voor tafels huren, verhuur van tafel en stoelen samen, alsook voor tal van andere mogelijkheden op gebied van feestverhuur. Ontdek ons ruime aanbod aan onder meer verhuur van tafels en stoelen, en reken op onze expertise wanneer je wil feestmateriaal huren. Bij Rent-Event ontdek je steeds de nieuwste trends wanneer je wil tafels huren voor je feest of evenement. Je mag steevast rekenen op een sterke service bij verhuur van tafels en stoelen en meer.