Statafels huren voor een trendy party

Statafels huren is heel populair voor feestjes. Ze zijn dan ook eenvoudig uit te stallen en op te bergen, zorgen voor een trendy uitstraling, hebben meerdere functies en zijn bovendien eenvoudig op te fleuren.

Statafels huren en andere feestbenodigdheden

De organisatie van een feest vraagt een degelijke voorbereiding en een weloverwogen materiaalkeuze. Wanneer we een feest organiseren, dienen we voldoende materiaal beschikbaar te hebben. Bij het huren van materialen zijn de gekozen materialen, een flexibele service en een correcte levering van belang.

Voldoende tafels en stoelen beschikbaar hebben voor de gasten is noodzakelijk. De tafels vormen vaak het centrum van een ruimte en hebben als ontmoetingspunt een belangrijke functie. Behalve een plaats om te eten en te drinken, vormt de tafel ook de plaats om in dialoog te treden met elkaar. Op een feestje mag een perfect gedekte tafel niet ontbreken. Wanneer men tafels kiest voor een feest, houdt men rekening met de hoogte en de vorm. Heel populair zijn statafels huren voor een feest. Statafels kunnen zowel gebruikt worden bij recepties als bij walking dinners.

Statafels huren als ideale tafels voor een feest

Statafels zijn uitermate geschikt voor een feestje en zorgen voor een trendy uitstraling. Je vindt ze dus niet alleen aan de bar, maar ze zijn ook heel geschikt om gasten te ontvangen en mensen een steunpunt te geven om te verzamelen of om hapjes te presenteren. Ter bevordering van de stabiliteit kan gekozen worden voor een lichter of zwaarder onderstel.

Voor een feestje kan men eenvoudig statafels huren in bulk. Ze worden gemakkelijk verspreid door de zaal of in een tent. Met hun beperkte omvang zijn ze bovendien eenvoudig verplaatsbaar en op te bergen. Meest gekend zijn ronde statafels, maar er bestaan ook vierkante statafels voor een hele moderne uitstraling. Wanneer deze vervolgens gecombineerd worden met barkrukken, wordt een stijlvol en trendy feestje gegarandeerd.

Statafels huren en voorzien van een trendy aankleding

Tafels dienen de uitstraling van een feest te versterken. Met pareltjes, sterretjes, takjes, theelichtjes en zoveel meer tafeldecoratie worden tafels gecreëerd die uitnodigen. Statafels kunnen opgefleurd worden met een topcover voor een moderne en chique look, of met behulp van een stretchrok voor een leuke uitstraling. Statafels met een topcover in een mooi passende kleur geven een feest een stijlvolle uitstraling. Om in gedachten te houden wanneer men statafels huren wil.

Een stretchrok of hoes bestaat meestal uit polyester en kan gebruikt worden voor verschillende maten en hoogtes. Kies hierbij best voor hoezen die ruim genoeg zijn om ze eenvoudig te kunnen aanbrengen en voor een langere levensduur. Hoezen zijn niet 100% waterdicht maar dienen vooral om te beschermen tegen vuil.

Om feestmateriaal te huren, ben je bij Rent Event aan het juiste adres. Zowel om verschillende tafels te huren, verhuur van tafels en stoelen, en zoveel meer kan je bij ons terecht. Rent Event heeft meer dan 25 jaar ervaring in verhuur van feestmateriaal. Reken dus op onze uitstekende feestverhuur services voor tafels huren en verhuur van tafels en stoelen. Neem snel contact met ons op voor origineel feestverhuur en professioneel verhuur van feestmateriaalDoe snel beroep op Rent Event voor al je feestverhuur voor elk feest.