Wie geen professioneel event- of organisatiebureau runt en slechts af en toe een feestje of event organiseert voor vrienden, familie of zakelijke relaties vraagt zich ongetwijfeld af wat hij onder ‘verhuur van feestmateriaal’ kan verstaan. Na deze beknopte kennismakingsreis door het aanbod van Rent Event, ben je helemaal mee en kan je meteen je feestneus opzetten.

Er zijn uiteraard de dingen waar je bij verhuur van feestmateriaal spontaan aan denkt. Keukenmateriaal, zoals koelkasten, ovens en warmhoudkasten bijvoorbeeld, omdat een feest geen feest is zonder dat er een hapje en een drankje wordt geserveerd. Afhankelijk van de aard van het feest, het thema en de beoogde sfeer hebben we vanzelfsprekend ook een heel assortiment porselein en glaswerk om al dat lekkers vervolgens ook te proeven. Dat staat vast en zeker mooi op bijvoorbeeld een huwelijksfeest

Verhuur van feestmateriaal: borden en bestek

Elke organisator of feestarchitect vindt ongetwijfeld zijn gading in het palet van stijlen en vormen binnen het assortiment aan verhuur van feestmateriaal bij Rent Event. Van de eenvoudige, klassieke en altijd mooie witte Arcadia & Carat-porseleinlijn, over de zwarte of rode versie van onze Jars- of Vongola-borden, tot de subtiel vormgegeven Steelite of Churchill-series.

Ook bestek is handig als je aan tafel gaat. In deze categorie zijn de mogelijkheden uitgebreid. Ga je voor klassieke vorken, lepels en messen. Of mogen die een beetje aan de voorspelbaarheid ontspringen? In dat geval moet je op onze site beslist eens kennismaken met bijvoorbeeld onze Ebony Gold-besteksets. Voor zowel aperitief, bier, wijn, digestief of bar hebben we glaswerk waar je dorst beslist mee gelest wordt.

Verhuur van feestmateriaal: meubilair en sfeer

Het succes van een feest meet je onder meer af aan de moeite die de gastheer doet om de details te verzorgen. Daarom betekent verhuur van feestmateriaal voor ons ook verhuur van al het materiaal dat je nodig hebt om je feest tot in de details te verzorgen. Het gaat dan bijvoorbeeld over tafellinnen en tafeldecoratie om je gala-, receptie-, buffet- en walking dinnertafels stijlvol aan te kleden.

Ook de aankleding van de feestruimte verdient onze aandacht. Daarom hebben we heel wat meubilair en accessoires voorhanden die de feest- of eventruimte structuur geven. Het gaat over tafels, stoelen, zetels en barkrukken die passen in eerder landelijke of barokke settings of in strakke minimalistische decors. Maar bijvoorbeeld ook over togen, toonbanken, folderhouders en planten.

Verhuur van feestmateriaal: outdoor

Het succes van de outdoorfeesten is ons niet ontgaan dus voorzien we in ons verhuur van feestmateriaal zowat alles dat daarvoor van nut kan zijn. Tenten – voor het geval dat het te nat is, parasols – voor het geval dat het te warm is, verwarmingselementen – voor het geval dat het te koud wordt en verlichting – voor het geval dat ... inderdaad. Uiteraard hebben we ook een ruime keuze aan barbecuestellen en vuurkorven maar ook brandblusapparaten, rode lopers en landenvlaggen, waar je de helft van de wereldbevolking mee kan verwelkomen, zitten in onze portfolio.

Voor het geval je toch nog twijfels hebt, kan je in de linkerkolom van onze website alle categorieën ‘verhuur van feestmateriaal’ rustig doorbladeren. Neem gerust contact op als je iets niet meteen terugvindt! Reken op Rent Event voor zowel verhuur van tafels en stoelen als alle andere feestverhuur. Met een ruim aanbod aan tafels huren, statafels huren en meer, vind je bij ons vast wat je zoekt om er een geslaagd feest van te maken.