Feestverhuur: voor elk feest wat wils

Elke gelegenheid vormt een goeie gelegenheid om een feest te organiseren. Niet zelden is er wel een moment waarbij de gasten aan tafel schuiven. Iets eten en drinken hoort er steevast bij. En daarna mag er uiteraard al eens gedanst worden. De jongste tijd wordt echter steeds vaker afgeweken van het traditionele feestverloop. Wie zich specialiseert in feestverhuur kan zich dus maar beter voorbereiden op de meest uiteenlopende vragen.

Als professional in feestverhuur staat Rent Event open voor al uw wensen. Zo denken we zelfs aan een huwelijksfeest dat achterstevoren georganiseerd wordt. Bij de aankomst van de gasten krijgen ze dan samen met de afscheidskus van bruid en bruidegom een gadget cadeau bij wijze van aandenken aan het feest dat nog moest komen. Nadat de bruid haar trouwboeket richting enkele vriendinnen gooit, kunnen de partners zich afvragen waar de champagne blijft.

Feestverhuur voor feesten waarop het dessert voor het aperitief komt

Dat is dan het signaal voor de obers om zich met porseleinen koffiekannen en koffiekopjes onder de feestvierders te begeven, rond strooiend dat “wie nog zin heeft in een glas champagne of een cocktail” zich naar de bar kan begeven. Voor wie al een klein hongertje heeft, kan er voorzien worden in kleine koffiekoekjes in alle vormen en maten. Terwijl de dichtste vrienden van het koppel al een beetje panisch naar de bar schuiven, vraagt de dj vervolgens om rond de dansvloer te verzamelen omdat de bruid en bruidegom de dans zullen openen. Niks is te gek bij origineel feestverhuur

Feestverhuur dat verwondert, verrast en verbaast bij Rent Event 

Gebruikmakend van de verbazing van nonkels en tantes kan de protocolmeester intussen het dozijn koelelementen laten aanrukken, die ons feestverhuur team mooi heeft klaargezet. Daarin etaleert dan de keukenbrigade het dessertbuffet. En zo kan het de hele avond verder gaan. Tot het dansfeest losbarst op wat eigenlijk de welkomreceptie is en de bruid en bruidegom iedereen van harte welkom kunnen heten bij het laatste aperitief.

Van voorspelbaar klassiek tot onvoorstelbaar creatief feestverhuur

Uiteindelijk zou dit gewoon een klassiek, romantisch avondfeest zijn in een originele volgorde, maar komt het er voor het feestverhuur team vooral op aan om niet te vergeten om alles in omgekeerde volgorde in de vrachtwagen te laden. In andere gevallen kunnen we minder teruggrijpen naar vertrouwde afspraken omdat onze klant vraagt om ons tafellinnen en -decoratie bijvoorbeeld af te stemmen op een strak afgebakend thema. Dat kan een sfeer zijn, zoals lente of kerst, maar evengoed een kleur of een populaire filmtitel. Werkelijk alles is mogelijk. Wees gerust creatief bij het organiseren van een feest, zo blijft iedereen er nog lang over napraten en nagenieten.

Zoals elke gelegenheid goed is voor een feestje, is dus ook elk idee perfect om er een feest rond te bouwen. Dat maakt het werken in de sector van het feestverhuur steeds boeiend. Met de perfecte materialen die helemaal passen op uw feest, kunnen zowel de gastheer als de gasten genieten van een onvergetelijk feest.  Op zoek naar een creatieve feestverhuur dienst? Contacteer dan feestverhuur Rent Event. Wij bieden een ruim aanbod en gespecialiseerde diensten. Reken op ons voor zowel algemeen feestmateriaal huren, als verhuur van feestmateriaaltafels hurenstatafels hurenverhuur van tafels en stoelen.