Statafels huren is voordelig bij Rent Event

Bij Rent Event kan je zowel tafels als statafels huren. Wanneer je kiest voor het gebruik van statafels, brengt dit een grote flexibiliteit met zich mee. Ze zijn makkelijk op te zetten en op te ruimen, ze nemen niet veel plaats in, ze kunnen zowel dienen als partytafels of als bijzettafels, en ze passen bij een breed type aan events. Bovendien zijn ze beschikbaar in diverse maten, vormen, stijlen en kleuren. Met ruime keuzemogelijkheden vind je bij Rent Event vast de perfecte statafels die jij zoekt, neem dus ook snel een kijkje naar ons aanbod.  

Statafels huren kan voor elk feestje

Waar bij gewone tafels de gasten veelal een vaste plaats nemen of krijgen, bieden statafels hierbij een grote flexibiliteit. Met statafels blijven de gasten vrij om te kiezen met wie ze aan welk tafeltje samenkomen. Zo krijgen de gasten de mogelijkheid en vrijheid om met iedereen een gesprek aan te gaan. Door statafels te huren voor een feest, kan het gezelschap zich dus meer verspreiden en zullen de gasten vaker wisselen van plaats. Dat zorgt ervoor dat het gebruik van statafels heel populair is en al zeker bij een receptie. Dat kan dan zowel voor zakelijke festiviteiten zoals bij een opening, een productlancering, als een beurs. Maar je kan ook statafels huren voor de receptie van een trouwfeest, babyborrel, verjaardagfeest, communiefeest, lentefeest of housewarming.

Mooie versiering zorgt voor een mooi plaatje

Bij tafeldecoratie zijn de keuzemogelijkheden oneindig en kan je hierbij uiteraard ook rekening houden met de gelegenheid. Hoe zal jij je tafels voorzien van een leuke versiering? Kies je voor een natuurlijke look met bloemen en takken? Of misschien wel voor een tafeldecoratiestuk dat het midden van de tafel inneemt. Daarnaast is licht steevast een belangrijke sfeermaker. Speel daarom met zachte, warme en indirecte sfeerverlichting om de juiste gezellige sfeer rond de tafel te creëren. Met de juiste versiering worden je statafels een echte blikvanger. Kies er dus ook snel voor om je statafels te huren bij Rent Event.

En welke stijl kies jij?

Tafels en stoelen springen al snel in het oog op een feest of event. Mooi aangeklede tafels en statafels zijn uitnodigend voor je gasten. Zorg er daarom voor dat ze mooi bij het thema en de sfeer van het feest passen. Hou je van een klassieke sfeer en levendigheid, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor barokstijl met zilver servies en kristal glaswerk. Voor een moderne look kan gekozen worden voor een effen afwerking en eenvoudige kleuren zoals zwart, wit en grijs. Porselein en weelderige accenten zorgen voor een royale uitstraling, waar zachte trendy kleuren en hoekige afwerkingen een hippe sfeer creëren. Ook de minimalistische stijl gebaseerd op het back to basics principe is heel populair. Welke stijl je ook kiest, met Rent Event maken we er gegarandeerd een geslaagd feest van!