Onze nieuwigheden

Degrenne - Pure White

Het design van Degrenne zorgt voor de ideale combinatie van traditioneel wit met een eeuwige elegantie. Ben je op zoek naar dat tikkeltje meer, ontdek dan onze gloednieuwe bordencollectie van Degrenne. Een echte aanrader als je wil borden huren voor je feest. 

Ontdek de collectie Degrenne

Stoel Rotan

Met deze mooie rotan stoelen breng je de natuur naar jouw feest. Aangevuld met enkele kussens in de kleur van het feestthema voelen ze zacht aan en zorgen ze voor extra sfeer. Ga je rotan stoelen huren, dan kies je voor de perfecte combinatie tussen praktisch en elegantie. Voor verhuur van tafels en stoelen ben je bij ons aan het goede adres.

Ontdek onze Rotan Plooistoel

Copper bestek Serax

Wil jij pure elegantie aan jouw feesttafel? Kies dan voor het koperkleurige bestek van Serax. Dit exclusieve designermerk stelt nooit teleur en zorgt altijd voor feest aan de tafel. Kom ook dit mooie bestek huren van dit veelzijdige lifestylemerk, nu bij Rent Event, expert in feestverhuur.

Kies voor stijl met dit Serax bestek

Bestek Ebony

Het Ebony bestek wordt gekenmerkt door zijn verfijnde productie en kwalitatieve afwerking uit Portugal. Ze focussen zich steeds op innoverende ontwerpen waarbij er een onverzadigbare inspanning werd geleverd naar perfectie. Een echte aanrader als je wil bestek huren voor je feest. 

Bekijk snel ons bestek van Ebony

Feestmateriaal huren bij Rent Event

Niet zo erg als wanneer je een feest wil organiseren en je het plotse onbehagen wegens onvoldoende feestmateriaal krijgt. RentEvent is al meer dan 25 jaar actief in feestverhuur om onze klanten dit soort paniek te besparen.

Feestverhuur op hoog niveau 

Verhuur van feestmateriaal is onze passie. Het is niet enkel onze ambitie om gastheren en organisatoren van events te ondersteunen met de logistieke omkadering, we denken ook graag met hen mee. De feestverhuur mogelijkheden zijn de voorbije jaren enorm uitgebreid door de introductie van nieuwe materialen die tegelijk stevig, duurzaam en mooi kunnen zijn.

Wat is de prijs van verhuur van feestmateriaal?

Als je snuistert in onze catalogus, zal je in elke feestverhuur categorie producten vinden in verschillende prijsklassen. Omdat we ons materiaal vaak kunnen verhuren, slagen we er bovendien in om ook budgetvriendelijke prijzen aan te bieden. Voortdurend kopen we ook nieuw materiaal aan. Zo kunnen we onze klanten garanderen dat steeds kwalitatief feestmateriaal huren. Hou onze nieuwspagina dus in het oog zodat je steeds onze nieuwste feestmaterialen kan ontdekken.

Stoel Crossback

Deze kwalitatieve houten stoelen bieden een goede kwaliteit en heerlijk zitcomfort. Geïnspireerd op de vintage-stijl kan je deze crossback stoelen huren voor een warme en rustieke toets aan jouw feest. Voor verhuur van tafels en stoelen reken je op Rent Event.

Ontdek onze Stoel Crossback

Comas Champagne

Wil je kwalitatief bestek huren dat jouw feest voorziet van een verfijnde stijl? Kies dan voor het champagne kleurige Comas bestek, voorzien van een aantrekkelijk design dat mooi staat op elk feest. Voor verhuur van feestmateriaal kan je altijd bij ons terecht.

Bekijk nu snel ons Comas bestek

Bierglas gouden rand

Omdat op jouw event alles net wat feestelijker mag zijn, kan je kiezen voor onze mooie bierglazen met gouden rand. Gespecialiseerd in verhuur van feestmateriaal brengt Rent Event je steeds de nieuwste trends en verzorgen wij jouw feest met een schitterend gouden randje. 

Ontdek ons glas met gouden rand

Beker Moscow Mule

Met de mooie Moscow Mule bekers scoor je sowieso punten voor je feest. Deze koperkleurige bekers vormen een echte blikvanger en vormen vast het decoratieve hoogtepunt. Kom dus ook deze trendy bekers huren bij Rent Event, jouw partner voor feestverhuur.

Ga voor een zomerse cocktail Moscow Mule