Veelgestelde vragen bij Rent Event

In welke stijlen kan je feestmateriaal huren bij Rent Event?

Bij Rent Event kan je een ruim aanbod aan feestmateriaal huren in diverse stijlen. Hou je van een traditioneel feest, dan weet onze witte porselein collectie van Arcadia & Carat je vast te charmeren. Deze stevige borden zijn van uitstekende kwaliteit waardoor ze niet alleen slijtvast zijn, maar er ook altijd goed uitzien.

Ben je op zoek naar eerder een trendy look, neem dan zeker een kijkje naar onze collectie Jars borden of Vongola borden. De collectie van Jars zorgt voor een leuke creative toets  waarmee je elke maaltijd omtovert tot een feest. Zo zal je met Jars alleen maar complimenten vergaren. Wil je die kleurrijke gerechtjes extra tot hun recht laten komen, dan kan de collectie van Vongola je vast verrassen. Het gitzwarte aardewerken service zorgt voor een sterk contrast en de unieke vormen breken met vertrouwde patronen wat zorgt voor artistiek geheel.

Maar ook onze collecties van Steelite of Churchill zullen je vast weten te bekoren. Onze Steelite collectie bestaat onder meer uit borden, kommen, melkkannetjes, koffietassen, ondertassen, slakommen en dienbladen. En ook de Churchill collectie biedt een mooi assortiment aan borden, kommen en degustatie bordjes.

Met de vele keuzemogelijkheden van ons diverse assortiment worden alle stijlen mogelijk en vind je vast het feestmateriaal te huur waar jij naar op zoek bent. Samen maken we er een onvergetelijk feest van.