Een greep uit ons assortiment

  Barkruk Bologna

  De barkruk Bologna is een comfortabele en stijlvolle barkruk die ieder feest compleet maakt. De stevige en aangename zitting van deze barkruk bestaat in het zwart of wit met contrasterende houten poten.

  Ontdek meer nieuws

  Bestek Ebony Gold

  Ebony Gold kan een extra dimensie aan uw diner of evenement geven. Dit gouden bestek koppelt informele luxe aan een aantrekkelijk ontwerp.

  Ontdek meer nieuws

  Jars

  Jars vormt de ideale combinatie van kunstzinnigheid en kwaliteit. Dit handgemaakt porselein is de voorloper van de hedendaagse trend en hun ontwerp is een streling voor het oog.

  Ontdek meer nieuws

  Steelite

  Steelite - De hedendaagse trend

  handgemaakte, eenvoudige vormen gemaakt door generaties van pottenbakkers gedurende honderden jaren. Glanzende glazuren met een kleurrijke en individuele uitstraling.

   

  Ontdek meer nieuws

  Met reeds jarenlange ervaring is Rent Event gespecialiseerd in verhuur van feestmateriaal voor elk feest. Zowel voor tafels huren, statafels huren, en zoveel meer kan je bij ons terecht. Ontdek ons ruime aanbod aan onder meer verhuur van tafels en stoelen, en reken op onze expertise wanneer je wil feestmateriaal huren.