Een greep uit ons assortiment

  Kommen en borden Vongola

  Een kleine greep uit ons assortiment. De Vongola trendy borden en kommen. Deze mooie bordjes en bowls kunnen zowel fungeren voor een gezellig tafelmoment als voor een receptie. 

  Ontdek meer nieuws

  Bestek Ebony

  Het Ebony bestek wordt gekenmerkt door zijn verfijnde productie en kwalitatieve afwerking uit Portugal. Ze focussen zich steeds op trendsettende designelementen in combinatie met kwaliteit

  Ontdek meer nieuws

  Sofia Chair

  De nieuwe populaire Sofia stoelen zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor activiteiten. Ook zijn deze gemakkelijk stapelbaar. Een modern design wordt gecombineerd met trendy kleuren : oranje, lichtblauw, zwart of wit.

  Ontdek meer nieuws

  Steelite De hedendaagse trend

  Handgemaakte, eenvoudige vormen gemaakt door generaties van pottenbakkers gedurende honderden jaren. Glanzende glazuren met een kleurrijke en individuele uitstraling.

  Steelite een hedendaagse " levenvreugde "

   

  Ontdek meer nieuws

  Waterglas Diamond

  Het nieuwe, kleurrijke waterglas Diamond maakt deel uit van ons gamma. De glazen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder violet, blauw, groen en transparant. Deze verschillende kleurencombinaties geven een extra dimensie aan uw tafeldekking.

   

   

  Ontdek meer nieuws

  Met reeds jarenlange ervaring is Rent Event gespecialiseerd in verhuur van feestmateriaal voor elk feest. Zowel voor tafels huren, statafels huren, en zoveel meer kan je bij ons terecht. Ontdek ons ruime aanbod aan onder meer verhuur van tafels en stoelen, en reken op onze expertise wanneer je wil feestmateriaal huren.